Productspecificatie

Productnaam
Espresso gebakje
Productinformatie
Hazelnoot schuim gevuld met mokkacreme, afgewerkt met nougatineaanzetsel, dagverse slagroom, bestrooid met koffie!
Afbeelding
Ingredienten
suiker, HAZELNOTEN, water, EIwit, MELKeiwit, TARWEzetmeel, Antioxidant(E300), Aroma(aroma, mokka), Conserveermiddel(E202), Draagstof(E1520), EI, Emulgator(E412, E472b), glucosestroop, glucosestroop (gedroogd), Kleurstof(E150a, E160b), koffie, koffie-extract, koffiepoeder, MELK (magere), MELKpoeder, MELKpoeder (magere), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Plantaardig Vet(kokos, palm, palmpit), room(MELK), roomboter(MELK), Stabilisator(E516, E339, E407, E420), Verdikkingsmiddel(E401, E407, E410, E440, E466), Voedingszuur(E330), water, weipoeder(MELK), zetmeel (gemodificeerd), Zuurteregelaar(E500), chocolade(suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator SOJAlecithine, )
Allergenen
Gluten, Ei, Melk, Noten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.