Productspecificatie

Productnaam
Jubileum speltbrood
Productinformatie
Op 2 februari 2017 bestaat Bakkerij Otten 75 jaar. Om dit te vieren hebben wij een jubileum speltbrood gebakken.

Jubileum speltbrood is een specialiteit op basis van een zuivere spelt. Het brood is een echt desembrood met een ontwikkeltijd van 24 uur. Het brood heeft een nootachtige smaak, een prachtige kruimkleur, een heerlijke aroma en een fantastische bite!.

Jubileum speltbrood is afkomstig van de speltrassen Altgold Rotkorn en Franckenkorn.
Deze oude speltrassen zijn niet gekruist met tarwerassen.

Jubileum speltbrood is een brood specialiteit met belangrijke voedingsstoffen, waaronder hoogwaardige eiwitten en meervoudig onverzadigde vetzuren.
Jubileum speltbrood is rijk aan vitamine B3 en bevat mineralen zoals koper, fosfor, magnesium en zink. De voedingsstoffen vanuit spelt worden snel door het lichaan opgenomen.

Jubileum speltbrood draagt bij aan een goede stofwisseling en bevordert de stoelgang. De goede eigenschappen van spelt gelden vooral bij 100% zuivere spelt.

gemaakt met 100% desem
E-nummer vrij
Lactose vrij
Afbeelding
Ingredienten
water, volkorenspeltmeel(TARWE), volkorenspeltmeel(TARWE,ROGGE), zonnebloempitten, TARWEgluten, desem, lijnzaad, speltschroot(TARWE), spelt(TARWE), GERSTemoutmeel, bakkerszout, maisgries (geëxtrudeerd), pompoenpitten, Plantaardige Olie(koolzaad, raapzaad), vlozaad, volkoren speltdesem (gedroogd)(TARWE), enzymen, enzymen(TARWE), fructose, geïnactiveerde gist, vitamine C
Allergenen
Gluten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1104 KJ
Energie KCal 263.69 KCal
Eiwit 11 g    
Koolhydraten 35 g    
   - Suikers 1.1 g    
Vetten 7.7 g    
   - Verzadigd 1 g    
Voedingsvezels 4.8 g    
Zout 0.9 g