Productspecificatie

Productnaam
Tompouce
Productinformatie
2 plakken krokante roomboter korstdeeg gevuld met vanille banketbakkersroom. Fondant en dagverse slagroom.
Afbeelding
Ingredienten
water, suiker, room(MELK), TARWEbloem, roomboter(MELK), water, MELKpoeder, EI, maiszetmeel, glucosestroop, MELK (magere), zetmeel (gemodificeerd), vanille, Stabilisator(E422, E407), Aroma(aroma), Conserveermiddel(E202, E211), Emulgator(E471), Kleurstof(E122, E132, E160b)*, LUPINEmeel, TARWEzetmeel, Verdikkingsmiddel(E410, E412), vitamine C, weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E330) *Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden
Allergenen
Gluten, Melk, Lupine, Ei
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 999 KJ
Energie KCal 238.61 KCal
Eiwit 2.9 g    
Koolhydraten 30 g    
   - Suikers 20 g    
Vetten 12 g    
   - Verzadigd 8 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.23 g