Hazelnoot bombe

€ 3
10

Gemaakt van een sloffen bodem gevuld met een romige hazelnoot bavaroise en een interieur van canache. Afgewerkt met melkchocolade, stukjes hazelnoot en een herfst chocolaatje.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Gemaakt van een sloffen bodem gevuld met een romige hazelnoot bavaroise en een interieur van canache. Afgewerkt met melkchocolade, stukjes hazelnoot en een herfst chocolaatje.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.