Grootmoeders appelpunt met slagroom

€ 3
35

Ouderwets lekkere appeltaart. De vulling is gemaakt van verse appelen, kaneel en rozijnen. De gebakpunt is afgewerkt met een rozetje dagverse slagroom.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Heeft U een allergie? Belt U onder openingstijden naar 0229-214786 om te horen of dit product geschikt is voor U.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Soja Sulfiet

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.