Grootmoeders appelpunt met slagroom

€ 3
25

Ouderwets lekkere appeltaart. De vulling is gemaakt van verse appelen, kaneel en rozijnen. De gebakpunt is afgewerkt met een rozetje dagverse slagroom.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

De vulling is gemaakt van verse appelen, kaneel en rozijnen. De gebakpunt is afgewerkt met een rozetje dagverse slagroom.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.