Aardbeien rondo gebakje

€ 3
20

voornaamste ingredienten: een sloffenbodem gevuld met zuivere amandelspijs. Gevuld met zwitserse room met verse vanille en afgewerkt met verse hollandse aardbeien. Een rozetje dagverse slagroom om het gebakje af te werken.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Sloffenbodem gevuld met een luchtige spijsvulling en zwitserse room. Gedecoreerd met Hollandse aardbeien.

Seizoen

Dit product is leverbaar van 1-5 tot en met 28-9.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Noten Sulfiet

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.