Stracciatella vlaai

€ 16
30

Deze vlaai is lekker fris gevuld met zwitserse room. Zwitserse room is een combinatie van gele banketbakkersroom en dagverse slagroom. Afgewerkt met stracciatella slagroom. Dit is slagroom met stukjes pure chocolade.

Ook te bestellen als halve vlaai. Kies bij variatie.

Variatie
-
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Heeft U een allergie? Belt U onder openingstijden naar 0229-214786 om te horen of dit product geschikt is voor U.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.