Tompouce

€ 3.-

2 plakken krokante roomboter korstdeeg gevuld met huis gemaakte banketbakkersroom.

Een dun laagje fondant en afgespoten met dagverse slagroom.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

2 plakken krokante roomboter korstdeeg gevuld met vanille banketbakkersroom. Fondant en dagverse slagroom.

Allergene stoffen

EI Gluten Lupine Melk

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.